Vă invităm marți, 27 aprilie 2022, începând cu ora 11.00, la evenimentul „Transfer de Bune Practici Inovative în Formarea Profesională Continuă. Exemple de bune practici”, organizat prin intermediul Centrului de bune Practici Inovative, în cadrul proiectul FACT – Formarea Angajaților prin Consiliere și Training, co-finanțat prin Programul Operațional Sectorial Capital Uman 2014 – 2020 / 726/6/12/133989.

Invitații speciali ai acestui eveniment sunt Daniel HILBAN, Președinte a Sucursalei Teritoriale a Colegiului Național al Asistenților Sociali Botoșani și  Valentin Alexandru COLBU, Director executiv adjunct al DGASPC Botoșani. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Conferințe al Hotelului Hotelului Belvedere, bulevardul Mihai Eminescu, nr. 67, în județul Botoșani.

Proiectul este implementat de Centrul de Dezvoltare Socială T&CO, în parteneriat cu Fundația Alături de Voi România (Partener 1) și Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina (Partener 2), în perioada 30 martie 2021 – 29 martie 2023.

Obiectivul general al proiectului vizează dezvoltarea capitalului uman și creșterea calității forței de muncă pentru un număr de 652 angajați, din regiunile Nord Est pe o piață a muncii modernă, flexibilă și inclusivă, prin participarea la programe integrate de formare profesională și consiliere profesională.